Szőlőskislak Balatonboglártól néhány kilométerre található, gyönyörű szőlőhegyek és erdők övezik, alkalmat nyújtva nagy kirándulásoknak, gombagyűjtő, vadleső sétáknak, kerékpártúráknak. A fürdést, horgászást kedvelők válogathatnak a környező Balaton-menti települések közül, ugyanakkor esténként a parti települések zajától távol, családias és meghitt környezetben pihenhetnek Szőlőskislakon az általunk nyújtott szálláshelyeken a Légli Major Udvarházában az ifjúsági szállón valamint a szomszédos épületben lévő falusi szálláshelyen.

Az általunk biztosított helyszín kiválóan alkalmas helyi és közeli programok eltöltésére, nyugodt, csendes, de akár aktív pihenésre. Központi fekvésünknél fogva kis távolságon belül látogathatóak a környék nevezetességei: a népművészetéről és vendégszeretetéről híres Buzsák, vagy Csisztafürdő, ahol 42 fokos, ásványi anyagokban gazdag, hidrokarbonátos-kénes, gyógyhatású termálvíz található. Ellátogathatnak Somogyvárra is, ahol megtekinthetik a bencés apátságot, Koppány vezér udvarházát vagy a Széchenyi kastélyt. A közelben található a Somogy megye északi területén, a Balatontól délre elterülő Pogány völgy, melynek települései a gyönyörű somogyi dombok között kivételes vendégszeretettel és finom borokkal várják az idelátogatókat. Az Udvarház a Dél-Balatoni Borút állomása, igény szerint Légli Géza szőlősgazda szervezett borkóstolókat is tart.

Tevékenységi körünk talán legfontosabb, az országos ismertségnek örvendő, „Gasztroangyal” kerámia ét- és edénykészlet sorozatot is gyártó kerámia manufaktúra. A fazekasházban nemcsak a több évtizede itt készülő gyönyörű edényeket tekinthetik meg, de igény szerint önálló vagy oktatóval történő kerámia készítésre is lehetőség van.

A Balaton déli partján egy olyan népi hagyományokat bemutató „központot” kívántunk létrehozni amely alkalmas a balatoni turisztikai kínálat és a szezonalitás kiszélesítésére, a népi kultúra- és hagyományok megőrzésérére, ápolására és széles körű ismertté tételére, valamint a népi gasztronómiai élmények népszerűsítésére. E célok megvalósítása érdekében a népi gasztronómiai értékek bemutatása céljából épített csűrben olyan népi konyha került kialakításra, ahol egy sütő-főző alkalmatosság került elhelyezésre, amely lehetőséget nyújt a hagyományos népi ételek elkészítésére, a népi konyha bemutatására.

2015-ben kialakításra került a „Mesterségek háza” amely mintegy inkubátorházként fogadhatja magába a népi kismesterségeket művelő, egyéni népművészeket (pl. szövő, hímző, bőrdíszműves, fafaragó, fazekas, stb.) ezzel tevékenységüknek a közösség előtti bemutatásához helyet és portékájuknak „áruházat” biztosítva, ezzel elősegítve a hagyományos népi mesterségek fennmaradását. A „Mesterségek háza” oly módon lett kialakítva, hogy egyes részeiben külön-külön munkaállomást biztosítson a kézműveseknek, illetve egyben bemutató helyként is funkcionál arra az esetre, ha olyan időszakban fogad látogatót, amikor a kézművesek nem tartózkodnak a helyszínen. Ezen túl van az épületnek egy olyan része is, amely 4 db csoportos foglalkoztatót (6-8 fős kiscsoportok) tud befogadni.